Tietoa yrityksestä

TreLab Ltd on teknologiayritys, jonka kehittämä langaton, älykäs mittajärjestelmä (SmartTags, Smart Data Mill) parantaa reaaliaikaista tilannetietoisuutta olemassa olevan laitekannan käytön ja olosuhteiden seurannassa. Nopeasti, yksinkertaisesti ja kustannustehokkaasti.

Yritys on perustettu joulukuussa, 2011, Nokia-taustaisena spin-offina. Yrityksen kantavana ajatuksena on ollut hyödyntää sensori- ja langattomien teknologioiden kehitystä ja viedä tiedon kerääminen ja hyödyntäminen alueille, joissa se on tähän asti on ollut haasteellista. TreLab Smart Tagit ja Smart Data Mill ovat olleet tuotantokäytössä lukuisilla asiakkailla vuoden 2013 alkupuolelta lähtien.

 

contact_us_btn


Johtoryhmä

TreLabin ydintiimillä on runsaasti kokemusta mobiiliteknologiasta, järjestelmä-, konsepti- ja tuoteohjelmistojen kehittämisestä sekä tuotehallinnasta ja -markkinoinnista. Henkilökohtaiset profiilit ja yhteystiedot löydät alta.

Olemme tällä hetkellä ajamassa toimintaamme alas. Jos sinulla on mittaamiseen liittyviä haasteita, täytä yhteydenottolomake, niin me sinuun voidaan ottaa yhteyttä.

 


Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia paikkoja.

TreLab Oy

Vehmaistenkatu 5
FI-33730 Tampere, Finland
trelab(at)trelab.fi


Y-tunnus: FI24460941
Verkkolaskut:
Laskutusosoite: FI2117823000000386
Operaattori: Nordea pankki